Mama lui Rareș Prisacariu reacționează după valul dezbaterilor de pe internet: Nimeni nu l-a forțat!

Gina Prisacariu, mama copilului- fenomen, Rareș Prisacariu, care a fost trimis direct în semifinale după prestația sa la Românii au talent, a mărturisit, în emisiunea La Măruță, că Rareș a început să citească înainte de a împlini vârsta de 4 ani, moment în care și-a dat seama că nu este munca lor, a părinților, ci un dar de la Dumnezeu.

„A învățat literă cu literă, după silabele. Într-o zi a luat o carte si a citit cuvântul „soare”. Practic a citit singur și mi-a spus ca a combinat literele într-un cuvânt. Atunci mi-am dat seama că nu e munca noastră, ci a lui Dumnezeu. Noi îl susținem pe un drum pe care el îl creează și mereu am spus că nu noi îl ducem pe Rareș pe o scenă, ci el ne duce pe noi”, a spus mama sa.

De profesie educatoare, Gina Prisacariu susține că nu îl forțează niciodată pe Rareș să facă ceea ce nu își dorește. Spune despre el că este un copil perfect normal, dar care are o mai mare sete de cunoaștere.

„Rareș este un copil care se joacă, care are prieteni, care își trăiește copilăria exact așa cum trăiește oricare alt copil numai că dorința de cunoaștere la el este mai mare decât putem noi să credem uneori, ca adulți. Nimeni nu l-a forțat și nimeni nu i-a dat mesaje pe care el să le transmită mai departe ca fiind mesaje extremiste, naționaliste sau populisme de tot felul. Noi nu am simțit nevoia să intrăm în niciun fel de polemică. Noi știm foarte bine care este realitatea”, a spus mama băiatului.

În timpul liber, Rareș adoră să facă diferite construcții din pieze mici, să învețe poezii și crede foarte mult în Dumnezeu, drept urmare îi place să meargă la slujbele de la biserică.

Rareș, copilul de aur de la „Românii au talent”: Aș dori ca Botoșaniul să fie pe harta de la Meteo pentru că nu îl văd niciodată

2 thoughts on “Mama lui Rareș Prisacariu reacționează după valul dezbaterilor de pe internet: Nimeni nu l-a forțat!

  1. Nu cred că era necesar ca doamna Prisăcariu să-și piardă vremea, pentru a răspunde la idiotismele lui herjeu (sic volo!).
    Toți epuizații optează pentru demolarea de statui, ca să mai iasă din anonimat.
    Rareș este un copil excepțional, care merită numai superlative.
    Eu, unul, sunt sigur că Rareș e în măsură să îl surclaseze pe supăratul teleast chiar și la capitolul judecată, mai ales că cel din urmă a recurs la derapaje copilărești, lansând nu o opinie echilibrată, rațională, doar critică, deci profesionistă ci, din contră, a lansat diatribe nefondate.
    Cred că pentru unii ca el slujba a rămas o simplă sinecură, nedându-și seama nici măcar din mers, cel puțin, ce trebuie să facă la “servici”.
    Așa cum sunt sigur că s-a întâmplat, Rareș a citit rândurile derizorii si, cu maturitatea sa avansată, doar s-a amuzat.

  2. De câte ori i-am (și i-ați) auzit pe “judecătorii” de la CNA răstind (nu rostind) “rușine!” spre “chiloțărelile” care umplu glilele TV?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *