FOTO Accident mortal! Un tânăr și-a pierdut viața, iar trei pompieri au fost răniți

Un accident mortal a avut loc miercuri, pe DJ203D, în localitatea Ţinteşti, județul Buzău. În urma evenimentului, un tânăr în vârstă de 24 de ani a decedat, iar trei pompieri au fost răniți, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie IJP Buzău.

În accident au fost implicate un autoturism condus de tânărul în vârstă de 24 de ani din Smeeni şi o autospecială a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcţia Smeeni către Buzău de către un şofer în vârstă de 24 de ani, din Smeeni şi autospeciala Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, care circula din sens opus şi la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani, din Smeeni. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului din Smeeni şi rănirea a 3 pompieri, cu vârste între 23 şi 38 de ani, aceştia fiind preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, precizează reprezentanţii Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *