VIDEO Asta înseamnă talent și pasiune! Un tânăr din Botoșani a devenit viral după ce a făcut un adevărat spectacol într-un bar

Tinerii studenți de la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, printre care și un botoșănean, au făcut spectacol cum rar vezi într-un local din oraș. Folosind instrumentele expuse în bar și pe cele pe care studiază, trupa încropită pe loc și condusă de Eduar Sandu, la trompetă, a pus lumea pe jar.

Petrecerea ad-hoc a avut loc la un local de pe Bulevardul Eroilor, frecventat cei de la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima”, dar și de studenții de la Teatru.

VEZI AICI VIDEO

Orchestra a cântat melodii de petrecere românești, dar s-a jucat și cu alte hituri internaționale. ”Vedeta” a fost trompetistul Eduard Sandu, din Botoșani, care urmează acum masterul la Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” unde a terminat și studiile la nivel de licență.

Sandu a spus la final că vineri seara totul a fost o improvizație. ”Multe piese le-am auzit așa, de câteva ori, și am cântat după ureche”, a spus acesta.

Imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de socializare. Pasiunea pentru muzică se vede în ochii lui, iar martorii la reprezentația de vineri seara spun că acesta a cântat minim 3 ore, spre bucuria celor prezenți.

Se pare că acesta a pus pe roate și o orchestră cu care face furori la evenimentele la care este invitat. Imaginile vorbesc de la sine și nu mai au nevoie de nicio interpretare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *