FOTO! Ziua Unirii, marcată de autorități, politicieni și zeci de botoșăneni. Ministrul Muncii, prezent la eveniment

Zeci de botoșăneni, autorități locale și politicieni au marcat, marți, Ziua Unirii. Prezent la evenimentul care a avut loc, la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din în fața Inspectoratului Județean de Poliție, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, a fost și ministrul Muncii, Marius Budăi.

Manifestările au început cu salutul Drapelului de luptă și intonarea Imnului Naţional al României de către corul ”Anima Muzicae” de la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani,

A urmat oficierea serviciului religios și alocuțiunea privind Semnificației Zilei Unirii Principatelor Române, prezentată de col.(rz) dr. Balanovici Sergiu, după care autoritățile au depus coroane şi jerbe de flori în acordurile Imnului Eroilor la Monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Manifestările au continuat cu defilarea detaşamentului de onoare iar la final cei prezenți s-au prins într-o Horă a Unirii.

One thought on “FOTO! Ziua Unirii, marcată de autorități, politicieni și zeci de botoșăneni. Ministrul Muncii, prezent la eveniment

  1. 1. Știe „boborul” ca popimea, majoritar pro-rusa și condusa direct de la Moskova, a fost profund , și uneori violent, împotriva unirii Moldovei cu Muntenia?
    2. Știe „boborul” ca popimea l-a urat la modul visceral pe A.I.Cuza, considerandu-l mason ( ceea ce și era, dar asta nu l-a împiedicat sa transforme România intr-o tara moderna)?
    3. Știri „boborul” ca popimea a fost o uriașă frână în calea transformării și modernizării României, motiv pentru care a fost decuplata de la resursele tarii, motiv pentru care popii plâng și acum, după un secol și jumate’?

    Nu știe „boborul”, pentru ca dacă ar fi știut asta, poate ca nu ar fi acceptat sa vadă popime la sărbătoarea unirii. Ca de obicei, popimea își aroga merite chiar și acolo unde ar trebui sa bage capul în pământ de rușine și sa-si ceara iertare pentru tot Raul făcut!

    istoria adevarata a României , cel puțin cea începând cu perioada fanariota și cu Revoluția de la 1821, – daca nu cea incepand de prin 1600, de la Mihai Viteazu- ar trebui sa fie studiata în scoli! Multa lume ar rămâne surprinsa sa constate cât rău au putut face Rusia și slugile lor / popimea, acestui popor obidit! Poate asa nu vom avea asa de mulți votanți AUR, nici indivizi care cred prea mult în legendele cu Burebista, Traian, Decebal and Co.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *