Acțiuni ale polițiștilor botoșăneni în județ. Zeci de amenzi au fost date

Polițiștii botoșăneni au desfășurat, sâmbătă și duminică, mai multe acțiuni de cotrol care s-au finalizat cu amenzi. Sâmbătă, 21 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și aI Secției de Poliție Rurală nr.10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale și a accidentelor rutiere, informează prinr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 70 de persoane si controlate 40 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 70 de persoane și au fost controlate peste 50 de autovehicule.  În urma neregulilor constatate au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

La data de 22 ianuarie 2023, în intervalul orar 16:00 – 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților au fost legitimate 35 de persoane și au fost controlate 28 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, precizează IPJ Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *