FOTO O tânără și-a deschis unul dintre cele mai moderne saloane din Botoșani. „A durat doar zece zile”

O tânără de 27 de ani și-a deschis unul dintre cele mai moderne saloane de manichiură și pedichiură din municipiul Botoșani. Este vorba de Veronica Chifiriuc, al cărei salon, Kif Nails & Academy, a fost deschis publicului joi seară. Investiția este consistentă, dar necesară, spune tânăra din Botoșani, care se bucură de foarte multă apreciere în rândul doamnelor și domnișoarelor. Cu o experiență de ani de zile în manichiură și pedichiură, Veronica face totul cu multă migală, pasiune și poate realiza de la cele mai complexe și sofisticate modele până la cele mai simple, dar cu bun gust.

„A durat doar 10 zile să modernizez totul”, ne-a mărturisit tânăra, care a oferit servicii până acum într-o altă locație.

Noul salon oferă însă clientelor un spațiu modern, primitor, colorat, dar elegant, la cele mai înalte standarde. Perfecționistă din fire, Veronica spune că nu lucrează cu orice produse. Cei care trec pragul salonului său, femei sau bărbați, sunt răsfățați cu produse de calitate, iar serviciile sunt la nivel excepțional. Este vorba despre produse naturale, care nu distrug unghia, ci dimpotrivă o fac să strălucească și să fie rezistentă.

Multe fete aleg să vină la mine pentru că eu le ofer manichiură naturală, nu unghii foarte groase. Eu mă axez pe o manichiură slim, modernă, cum se poartă acum”, ne-a spus Veronica.

Mai mult decât atât, tânăra este și trainer profesionist astfel încât domnișoarele și doamnele care vor să învețe să facă o manichiură corect din toate punctele de vedere pot urma cursurile oferite de Veronica Chifiriuc, deținătoare și de acreditare pentru a oferi aceste instrucții. Cursurile oferite de tânăra de 27 de ani se adresează atât celor care vor să facă o carieră în domeniu, cât și celor care pur și simplu vor să-și facă singure unghiile perfecte.

Modul în care arată unghiile unei femei sau ale unui bărbat spune multe despre persoana respectivă, tocmai de aceea serviciile de manichiură și pedichiură de la Kif Nails & Academy se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, care știu să aibă grijă de ei.

Salonul este situat pe strada Kogălniceanu nr. 36 din municipiul Botoșani, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Acestea pot varia în funcție de complexitatea modelului ales, dar cu siguranță, fiecare doamnă, domnișoară sau domn care se respectă își poate permite un răsfăț la un astfel de salon. Programările se fac la numărul de telefon: 0753822254.

One thought on “FOTO O tânără și-a deschis unul dintre cele mai moderne saloane din Botoșani. „A durat doar zece zile”

  1. bravo , multumesc pentru expunere , putem sa va gasim la cabinet ……salut toti baietii faini ….exista marfa faina si la Botosani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *