Funcție de director scoasă la concurs într-o instituție publică din Botoșani

Inspecția Muncii, București, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de director gradul II,  la Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii.

Se cer studii de specialitate: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare absolvite cu diplomă licenţă sau echivalentă, în ramura de știință: științe economice, informatică sau în specializarea administrație publică; vechime în specialitatea necesară: minimum 7 ani; abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: abilităţi de comunicare, capacitate de a lucra sub stres, capacitate de previziune, capacitate de analiză şi sinteză, spirit de iniţiativă, capacitate de a sesiza, accepta şi aplica noul; competenţa managerială (cunoştinţe de management, calităţi şi aptitudini manageriale): capacitatea de a conduce, coordona şi organiza, capacitatea de a delega, rapiditate în luarea deciziilor.

Concursul se va organiza după următorul calendar:

  • 03 februarie 2023, ora 16.30 (vineri între orele 08.00-14.00): termenul limită pentru depunerea dosarelor – la sediul Inspecţiei Muncii din Str. Matei Voievod nr.14, Sector 2, Bucureşti;
  • 13 februarie 2023, ora 11.00: proba scrisă – la Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii din Botoșani, Calea Națională nr. 83;
  • 17 februarie 2023, ora 10.00: proba interviu – la Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii din Botoșani, Calea Națională nr. 83.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *