Individul care a ucis-o pe Maria cu 30 de lovituri de cuțit, trimis în judecată. Acesta se ”înarmase” și cu un aparat cu electroşocuri

Criminalul Mariei, copila de 14 ani ucisă cu 30 de lovituri de cuțit, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Cătălin Rățușcă, în vârstă de 20 de ani, din comuna Durneşti, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „omor calificat”.

Cătălin Răţuşcă i-ar fi propus fetei în mai multe rânduri să accepte să fie iubita lui, însă adolescenta a refuzat de fiecare dată. Deranjat de refuzul consecvent al fetei, botoşăneanul a avut o criză de furie, a pus mâna pe cuţit şi a urmărit-o în ziua de ajun în Truşeşti, înjunghiind-o de mai multe ori.

Ancheta procurorilor a scos la iveală că tânărul ar fi premeditat totul.

Individul ” pe fondul geloziei, după ce, în prealabil, îşi procurase un cuţit, un aparat cu electroşocuri şi un spray paralizant, în ziua de 31 dccembrie, în jurul orei 12.30, pe drumul public din comuna Truşeşti inculpatul i-a aplicat victimei A.A.M., în vârstă de 14 ani, aproximativ 30 de lovituri de cuţit în zona superioară a corpului, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa”, arată procurorii.

Maria a fost ucisă în ajun de An Nou în timp ce mergea cu uratul, alături de fratele ei, de nouă ani. Deși speriat peste măsură, băiatul a găsit puterea să ceară ajutor la toți oamenii care i-au ieșit în cale, sperând că își va salva sora. Atacatorul a fost prins în Gara Trușești.

FOTO & VIDEO Durere imensă la Trușești! Maria, fetița ucisă în plină stradă, a fost condusă pe ultimul drum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *