Milionarul botoșănean care a pornit de jos. Primul său loc de muncă

Sebastian Dobrincu, concurentul de la Survivor România 2023 și cel mai tânăr milionar din țară, cu origini botoșănene, se bucură de un succes formidabil pe plan profesional, dar puțini știu că acesta a pornit de jos și că a muncit pe brânci.

Sebastian Dobrincu a acceptat să participe la Survivor România 2023 și a luat o pauză de la afaceri. Cu toate că este cel mai tânăr milionar din țară, mama acestuia a povestit că lucrurile nu au fost mereu roz în viața lui.

Chiar dacă nu a stat mult în emisiunea Survivor România, mama milionarului a declarat că este mândră de el. „Ce poate să simtă o mamă, când fiul ei pleacă să lupte pentru o cauză nobilă, care dorește să învețe, să se descopere. Sunt nedormită, sunt foarte îngrijorată, dar în același timp mândră de evoluția lui”, a spus ea.

Aceasta a mai povestit că Sebastian Dobrincu a muncit enorm pentru a avea un trai bun și că a vrut să se angajeze la o spălătorie, chiar dacă deja câștiga sume uriașe de bani.

„Nu că ar fi copilul meu, dar am un mare, mare respect pentru omul care este. Am apreciat la el că întotdeauna și-a oferit singur niște lecții. A preferat să-și cumpere alimente și să-și gătească singur. M-a surprins la un moment dat, când câștiga mult, spunea că vrea să lucreze la o spălătorie. Deși câștigase suficienți bănuți, l-am întrebat de ce vrea să lucreze la spălătorie, iar el mi-a spus: „Pentru că nu vreau să mi se urce la cap”. Vrea să treacă prin toate singur.”, a mai spus mama lui Dobrincu în platoul „La Măruță”, la PRO TV.

Mai mult, tânărul milionar a declarat că voia să câștige premiul de la Survivor România pentru a ajuta oamenii nevoiași. Acesta visa să doneze banii și era foarte motivat, dar a fost eliminat din competiție.

„Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez.”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Sursa:evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *