Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos posturi la concurs spre a fi ocupate. Locurile de muncă sunt atât pentru persoane cu studii superioare cât și pentru cele cu studii medii sau gimnaziale.

Comuna Păltiniș, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent social, la Compartimentul Asistență Socială. Vezi aici conditiile!

Comuna Pomârla, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer (microbuz școlar), în cadrul compartimentului administrativ. Vezi aici condițiile!

Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de economist achiziții publice grad profesional I din cadrul Compartimentului achiziții publice. Vezi aici conditiile!

Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic. Vezi aici conditiie!

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier Gr. IA – 1 post – A.N.P.C. – D.M.P. – Serviciul Marcare și Expertizare – Locația Botoșani.

Concursul se va organiza dupa urmatorul calendar: 03 februarie 2023, ora 15.30: termenul limită de depunere a dosarelor; 13 februarie 2023, ora 10.30: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *