FOTO Accident cu trei mașini, în apropierea unei biserici. Două persoane au fost rănite

Un accident cu trei mașini, care a dus la rănirea a două persoane, a avut loc vineri seară, în apropierea unei biserici din localitatea suceveană Verești.

Vasile S. , de 33 ani, din Liteni, a condus autoturismul BMW, pe D.J. 290, în interiorul localității Verești, având direcția de deplasare către ”loc. Hancea”. În proximitatea ” Bisericii Creștine Evanghelice Verești”, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de depășire a unui autoturism care circula în fața sa și la revenirea pe banda de circulație a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de Ionel C., de 65 ani, din municipiul Suceava, care circula din sensul opus.

De asemenea a mai acroșat un autoturism marca VW Passat, condus de Ioan T., de 21 ani, din Verești. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto Ionel C. și a  Lilianei D., de 49 ani, din  Dumbrăveni, pasageră în interiorul autoturismului BMW).

Ionel C. a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalți doi șoferi auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *