Circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani, de Ziua Unirii. Jandarmii vor asigura ordinea în zonă

Manifestările aniversare prilejuite de sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române sunt în atenția jandarmilor botoșăneni, care vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea acestora în condiții de siguranță pentru participanți, în cooperare cu efective de poliție și pompieri, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judetean.

Jandarmii vor asigura ordinea publică la ceremonialul religios și militar ce va avea loc la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, între orele 12.00 – 13.00.

Având în vedere că circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul Mihai Eminescu, între intersecția cu străzile Octav Onicescu și Marchian, se recomandă conducătorilor auto să aleagă alt traseu de deplasare în intervalul orar 11.15 – 13.00.

În aceeași zi, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale și la activitățile omagiale dedicate sărbătoririi acestei zile în orașele Darabani și Săveni.

”În afara acestor misiuni, jandarmii vor acționa în data de 21 ianuarie în sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, pentru desfășurarea meciului de fotbal din Super Liga I, de pe Stadionul municipal Botoșani, în spiritul fair-play-ului sportiv, precum și a turneului ,,Cupa de iarnă” organizat de Asociația Județeană de Fotbal Botoșani. Nu în ultimul rând, jandarmii vor executa zilnic misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni și vor interveni în sprijinul cetățenilor care apelează numărul unic de urgență 112”, a declarat Izotov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *