O primărie din Botoşani a găsit soluţia pentru a face rost de bani pentru modernizarea drumurilor. A făcut rost de peste 20 milioane de lei

Compania Națională de Investiții (CNI) SA alocă peste 20 de milioane de lei pentru modernizarea drumurilor dintr-o comună din județul Botoșani. Banii vor fi utilizați pentru proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții: „Reabilitare si modernizare drumuri locale afectate de inundații în comuna Prăjeni”.

CNI a lansat, săptămâna trecută, procedura de achiziție publică a firmei sau firmelor care vor face proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a drumurilor din Prăjeni, care au o lungime totală de 13,6 kilometri.

Drumurile care vor fi supuse modernizării sunt atât din Prăjeni, cât și din Lupăria, Miletin sau Câmpeni, suprafața desfășurată a acestora fiind de peste 108.000 metri pătrați.

Valoarea estimata este de 21.715.465,82 lei, fara TVA si se compune din:

  • Cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica( (documentatii pentru obtinere avize/acorduri, verificari proiect conf. Legii 10/1995, D.T.A.C., P.T., D.E., D.T.O.E., asigurarea de raspundere profesionala a proiectantului, asistență tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor, intocmire raport la terminarea executiei, cartea tehnica, programul de urmarire a comportarii lucrarii in timp si proiect „as-built” si altele conform prevederilor Caietului de Sarcini): 648.776,79 lei
  • Cheltuieli pentru investitia de baza: 20.755.358,65 lei
  • Capitolul 5 – Alte cheltuieli – 311.330,38 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *