FOTO Mica Unire sărbătorită la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”

Vineri, 20 ianuarie 2023, elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” au desfășurat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani Proiectul educațional „Uniți în cuget și simțiri”, sărbătorind 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Activitatea a fost coordonată de directorii liceului, prof. Mirela-Ofelia Sănduleanu și Roxana Vatavu și profesorii: Olguța Șchiopu (Inspector Școlar pentru Învățământul Primar), Jeni Boicu, Stoica Luminița, Racu Dragoș (Consilier Educativ), Axinie Vasile, Laurențiu Palade, Dorohoiu Diana, Baltă Mirela, Iacob Dana, Căruntu Ramona și doamna bibliotecar, Garofița Adochiței.

Evenimentul a constat în prezentarea contextului istoric al acelei perioade, un moment poetic, un moment muzical – Ieremciuc Carol, Clasa Pregătitoare A și un recital coral realizat de Corul de fete al Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga”, dirijat de prof. Laurențiu Palade. În încheierea activității corul a interpretat „Hora Unirii” celor peste 300 de elevi care au dansat alături de cadrele didactice prezente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *