Botoșăneanca Ioana Ignat, prima reacție după ce iubitul milionar a părăsit Survivor România

Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2023, a fost nevoit să se retragă din competiție, din cauza unei accidentări. Partenera sa, cântăreața Ioana Ignat, a oferit prima reacție după plecarea antreprenorului din show-ul în care a dorit să rămână până la final.

Toate se întâmplă cu un motiv, crede Sebastian Dobrincu, antreprenorul de 24 de ani care a fost nevoit să părăsească prematur show-ul Survivor România. Anunțul său i-a emoționat pe colegii din tabăra Faimoșilor, dar ei n-au fost singurii care i-au ținut pumnii în Dominicană.

Ioana Ignat ne-a spus cum a trăit ea accidentarea lui Sebastian Dobrincu și cu ce gânduri îl așteaptă acasă.

Sunt foarte mândră de el și de toată prestația lui. M-a întristat foarte rău să văd că s-a accidentat. Din păcate se întâmplă și lucruri neprevăzute. Acesta a fost singurul impediment să nu câștige Survivor. Cel mai important acum e să se facă bine. Pentru mine e un câștigător orice ar fi”, a declarat cântăreața.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu formează un cuplu discret în industria muzicală. Ei au colaborat la lansarea a două piese împreună – Inimă naivă și Weekend – și se afișează rar pe rețelele sociale.

Într-un interviu pentru click.ro, Ioana Ignat dezvăluia cum a început relația dintre ei.

„Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el. (…) Avem aproape un an de când suntem împreună”, spunea artista în decembrie 2021.

Ioana Ignat, în linie dreaptă pentru lansarea primului album
Ioana Ignat se pregătește pentru lansarea primului album muzical. Una dintre cele mai profunde piese de pe acest album este Lângă inima ta, lansată deja în regim de single.

Lângă inima ta se poate asculta deja pe YouTube, unde are peste 410.000 de vizualizări pe pagina oficială a Ioanei Ignat, potrivit Stirile ProTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *