Patronul FC Botoșani, șifonat după mai multe afaceri: Cea mai mare deziluzie financiară. I-am adus soţia profesoară la Botoşani să-l bibilească pe ăsta…

Valeriu Iftime, patronul de la Botoșani, a luat o decizie radicală după ce a ieșit „șifonat” din câteva afaceri pe care le-a încheiat în ultimii ani. Omul de afaceri susține că nu va mai vinde niciun fotbalist fără să-și păstreze procente la o eventuală vânzare ulterioară a acestuia, după ce a avut de pierdut în mai multe cazuri.

Mutările lui Andrei Burcă sau Andrei Chindriș l-au lăsat cu „buza umflată” pe Iftime, care a dezvăluit că, de acum înainte, va pune procent și celui mai „slab fotbalist”.

Finanțatorul de la Botoșani a povestit o situație uluitoare pe care a trăit-o cu Hervin Ongenda: i-a adus soția în România pentru a fi profesoară, însă lucrurile nu au decurs în favoarea lui Iftime, noteaza ProSport

„Poate să fie (n.r. – un transfer bun) şi Cîmpanu (n.r. – la Universitatea Craiova), unde am luat luat 600.000. Nu mă aşteptam niciodată. De exemplu, am pierdut la Dugandzic, dar am luat bani pe Haruţ. Cele mai mari (n.r. – transferuri), Ngadeu şi Moruţan ca sume adunate. Cea mai mare deziluzie financiară… Hervin Ongenda. Când am zis PSG, am spus că mă pun pe francez şi nu-l mai las. I-am adus soţia profesoară la Botoşani să-l bibilească pe ăsta. A plecat cu 25.000 de euro şi nu mi i-au dat nici acum italienii (n.r. – de la Chievo). I-am dat drumul că avea o problemă la Fisc şi pentru bucuria lui.

Apoi o mare dezamăgire a fost Chindriş. Îmi zornăiau banii prin buzunare, sute de mii de euro a dat domnul Becali, 700.000 de euro, şi el spunea că nu pleacă. Zicea că are o ofertă mai bună.  O altă greşeală e că n-am pus procente la Andrei Burcă (n.r. – transferat la CFR Cluj). Nu am crezut, m-au sfătuit prost alţii. (n.r. – Acum puneţi procente?) La toţi! Poate să fie cel mai slab. Dacă-l dau undeva, eu pun procent”, a declarat Valeriu Iftime, conform Orange Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *