Tipuri de pulovere damă pe care să le porți în sezonul rece și să fii la modă

Ce bucurie este să scoatem la iveală pulovere damă elegante, frumoase și confortabile care ne vor însoți toată iarna! Dar mai sunt aceste pulovere damă la modă? Iarna și modul său de cocooning activat nu înseamnă că trebuie să uităm de stil. Care sunt tendințele în materie de pulovere damă elegante? Iată cum să arăți bine toată iarna în pulovere călduroase.

Ce pulover să porți în acest sezon rece?

Iată 8 pulovere dama elegante pe care să le adopți iarna aceasta pentru a arăta bine și în același timp pentru a sta la căldură.

Elegantă cu pulovere damă elegante

Tendința oversize este un mare succes în acest an. Această croială cu aspect retro oferă o notă de nostalgie și ne duce cu gândul la anii ’80 și la dimensiunile sale supradimensionate. Adaptat la piesele de modă must-have ale sezonului, iată cum oversize ne-a invadat garderobele. Prima regulă de bază în cazul unui pulover supradimensionat este să bagi o parte a puloverului în pantaloni sau fustă. A doua regulă pentru a evita să arăți ca un sac de cartofi: feminizează-ți ținuta! Alege piese șic, poartă tocuri sau botine și optează pentru pantaloni drepți, structurați.

La modă cu pulovere damă elegante, cu mâneci balon

Inspirația supradimensionată este întotdeauna prezentă, chiar și în mânecile noastre și distorsionează siluetele clasice pentru a le da volum și amplitudine. Mânecile balon sunt versiunea maxi a oversize! Oversized pentru o notă de extravaganță și un pic de spirit couture pentru partea elegantă. Atât a fost nevoie pentru ca această tendință să fie adoptată și declinată în toate formele sale. Puloverul cu mâneci balon este o adevărată piesă de modă care va aduce caracter look-ului tău. Cum se poartă puloverul cu mâneci balon? Deoarece mânecile sunt bufante, este important să se echilibreze silueta. Puteți, de exemplu, să subliniați talia cu blugi Mom, pantaloni cu talie înaltă sau o fustă trapez. Cu toate acestea, dacă aveți deja o parte superioară a corpului mare, această formă nu vă va pune în valoare silueta.

Chic cu un pulover din cașmir

Dacă sunteți în căutarea unui pulover care să vă țină de cald, atunci ar trebui să optați pentru un pulover din cașmir. Un adevărat aliat împotriva frigului, cașmirul este un material nobil care se adaptează la umiditatea din aer, spre marea noastră bucurie. Lâna puloverelor din cașmir nu este doar incredibil de moale, dar puloverele din cașmir sunt, de asemenea, foarte la modă. Cașmirul este o piesă atemporală pe care este bine să o ai în garderoba ta. Asortează puloverul din cașmir cu blugi din denim brut și cizme de gleznă pentru un look casual șic.

Stil irlandez cu pulovere damă cu torsade

Aceasta este una dintre cele mai mari tendințe ale anului. Dacă mergeți la cumpărături, veți vedea cu siguranță pulovere cu torsade în magazine (pulovere irlandeze). Puloverul cu torsade de inspirație irlandeză este un indispensabil pentru o iarnă la modă. Pentru un look elegant și o notă personală, puteți purta acest pulover cu o cămașă pe dedesubt. Sunt pulovere dama foarte chic, destul de populare, și aduc un plus de stil oricărei ținute. În plus, arată clasic și elegante.

Încălziți-vă cu un pulover cu guler înalt

Puloverul cu guler înalt s-a întors! Odinioară evitat pentru că era demodat, este din nou în tendințe. Și cu atât mai bine, pentru că dacă există un pulover care îți ține de cald, acela este gulerul cu guler înalt. Practic și la modă, evită să ne înfășurăm într-o eșarfă XXL și ne păstrează intact look-ul. Încă o dată, gulerul cu guler înalt ne amintește de anii ’80, când a avut momentul său de glorie. Anul acesta, gulerul se poartă lejer sau în varianta cu guler înalt. Pentru a purta puloverul cu guler înalt cu stil, asortează-l cu piese de oraș, cum ar fi blugii evazați sau o fustă creion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *