Milionarul botoșănean părăsește Survivor din cauza problemelor medicale. Ce promisiune a făcut după ce a fost internat în spitalul din R. Dominicană

Sebastian Dobrincu trebuie să părăsească „Survivor” din cauza problemelor medicale și urmează să fie operat de urgență. Accidentarea suferită pe traseu i-a determinat pe medici să-i interzică să mai concureze.

„Mă simt frustrat pentru că până aici experiența Survivor mi-a priit”, a spus Dobrincu în fața colegilor. El crede că totul se întâmplă cu un motiv și ia ca atare toată experiența de până acum. Dar are un mare regret.

„Intervenția asta o să doară mai puțin decât toată frustrarea acumulată. Am venit să lupt, n-am nevoie de faimă în plus, n-am nevoie de bani în plus”, a spus Faimosul. Antreprenorul a remarcat că spitalul din Republica Dominicană în care a fost internat după accidentare este mai bine echipat decât multe spitale de stat din România.

Dobrincu a mărturisit că va continua să doneze bani pentru modernizarea instituțiilor medicale de la noi și îi încurajează pe români să facă la fel, noteaza StirileProTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *