Se caută medici veterinari pentru două comune din județul Botoșani. Veniturile, foarte consistente

DSVSA Botosani sediuDirecţia Sanitar- Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Botoşani anunţă organizarea unei licitaţii pentru concesionare servicii sanitar-veterinare pentru circumscripţiile din comunele Blândeşti şi Dimăcheni.

Bugetul alocat pentru plata serviciilor veterinare pentru cele două comune este de 1.782.662 lei, iar medicii interesaţi să depună oferte o pot face până cel târziu pe 19 ianuarie.

Prestartorii trebuie să ofere servicii de supraveghere, prevenire, control si eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile dela animale la om, protectia animalelor si protectia mediului, servicii de identificare si inregistrare a animalelor si a miscarii acestora, in conditiile legii, precum si de corectare a eventualelor erori sau neconformitati generate de nerespectarea termenelor de inregistrare sau de greseli de inregistrare siserviciile prevazute la art. 15 alin (7) din Ordonanta Guvernului nr. 42/2004, aprobata cu modificarisi compeltari prin Legea 215/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv.

O femeie din autocarul din Botoșani, răsturnat în Italia, riscă să rămână fără o mână

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *