Peste 11 kilometri de drumuri, modernizate într-o comună de lângă municipiul Botoșani

Peste 11 kilometri de drumuri sătești și comune vor fi modernizate în satele dintr-o comună de lângă municipiul Botoșani. Este vorba de comuna Stăuceni, care a lansat o licitație pentru modernizarea a unor drumuri din Stăuceni, Siliștea, Tocileni și Victoria, în cadrul unui proiect a cărui valoare depășește 13 milioane de lei.

Potrivit caietului de sarcini, lucrările vor trebui să fie finalizate în următoarele 24 de luni de la data desemnării constructorului și emiterea ordinului de începere.

„Achizitia publica consta in executia lucrarilor pentru “Modernizare drumuri de interes local in comuna Stauceni, judetul Botosani”, in conformitate cu cerintele din documentatia de atribuire. Valoarea estimata este de 13,024,402.57 lei fara TVA si este compusa din : – 4.1: Constructii si instalatii 13.014.402,57 LEI – 5.1.1 Lucrari de constructii si instalatii aferente organizarii de santier 10.000,00 lei fara TVA”, au transmis reprezentanții Primăriei Stăuceni.

Lucrările de la Stăuceni sunt finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny”, care beneficiază de fonduri guvernamentale.

Lidl vrea să deschidă un nou magazin în municipiul Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *