Drama botoșăneanului de la America Express. „Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze”

Comediantul Cătălin Bordea, care participă la America Express, a avut o copilărie tristă, chiar dramatică, desprinsă parcă din filme. Vedeta recunoaște că nu a fost dorit de tatăl lui, care l-a abandonat în autobuz pe când avea doi ani. Astfel, în cele din urmă, Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, deoarece mama lui a plecat în străinătate, la muncă.

Pe Cătălin Bordea îl cunoaște lumea datorită momentelor sale de stand-up comedy, dar și grație aparițiilor sale din cadrul emisiunii Xtra Night Show. În prezent, comediantul poate fi văzut în noul sezon America Express. Și totuși, dincolo de imaginea pe care și-a creat-o, puțini știu că viața lui a fost dramatică și pare desprinsă din filme.

La America Express, Cătălin Bordea face echipă cu prietenul lui, Nelu Cortea. În urmă cu ceva timp, îndrăgitul comediant și-a dezvăluit povestea de viață într-o ediție de la Xtra Night Show. Întreaga lui copilărie a fost marcată de o dramă cutremurătoare, după ce a fost abandonat de tatăl lui în autobuz.

Cătălin Bordea s-a născut pe data de 16 decembrie 1984, în Botoșani. În prezent, concurentul de la America Express are vârsta de 38 de ani, are ochii albaștri și 1,90 m înălțime. Comediantul este căsătorit cu Livia Bordea. Tânăra e originară din Măcin, județul Tulcea, dar locuiește în București de ani buni. Cătălin Bordea a fost cucerit de frumusețea ei în urmă cu mai bine de zece ani.

După numai doi ani de când a cunoscut-o, cei doi s-au căsătorit civil, pe 22 mai 2014. Și totuși, cununia religioasă și nunta lor a avut loc abia în 2019. Livia, soția lui Cătălin Bordea, fostă Eftimie, activează în alt domeniu decât partenerul ei de viață. Ea este instructor de kangoo jumps, iar înainte de a forma un cuplu cu vedeta, Livia era stewardesă și a locuit o vreme în Dubai.

În urmă cu ceva timp, Cătălin Bordea și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre copilăria și părinții lui. Conform spuselor comediantului, tatăl cânta la diferite evenimente, cum ar fi cumetrii, nunți și chiar înmormântări. În acest mod a cunoscut-o pe mama concurentului de la America Express.

Când a rămas însărcinată, femeia avea doar 16 ani, iar tatăl lui a vrut ca ea să avorteze, dar, din fericire, nu a făcut-o. Cei doi adulți l-au crescut împreună pe Cătălin Bordea doar până când el avea 2 ani.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el la nunţi, cumetrii, înmormântări. A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a povestit Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică

Având în vedere că tatăl lui nu a vrut să-și asume responsabilitatea de a crește un copil și l-a abandonat în autobuz, bunica lui Cătălin Bordea a fost cea care l-a crescut. În plus, mama comediantului a fost nevoită să plece în străinătate la acea vreme, pentru a munci.

„Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii”, a mai spus Cătălin Bordea, concurent la America Express.

Sursa:bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *