Ce pățești dacă „înhami” calul la BMW! Botoșăneanul care a devenit vedetă după ce a făcut asta a fost identificat de Poliție

Polițiștii din Botoșani au reușit să îl identifice pe șoferul care și-a „înhămat” calul la BMW. Cel care a făcut asta este un tânăr de 28 de ani din satul Mateieni din comuna Dimăcheni, care s-a ales cu două amenzi, una aplicată de Poliția rutieră, iar cealaltă de Poliția animalelor. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 3.435 de lei.

Având in vedere imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat si au identificat șoferii implicați, aceștia fiind sancționați contravențional.  Astfel, conducătorul auto care a legat animalul de mașină a fost sancționat contravențional cu 435 lei  pentru nerespectarea regulilor de circulație privind conducerea animalelor de povara, fapta prevăzută și sancționată de OUG 195/2002 republicata, precum și cu 3000 amendă pentru nerespectarea condițiilor minimale de bunăstare specifice cabalinelor, conform Legii 205/2004., precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Anca Silion.

Botoșăneanul amendat de polițiști a fost amendat după ce a legat un cal de BMW-ul pe care îl conducea și l-a plimbat pe un drum public din Botoșani. Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și apoi în presă, iar individul a suportat consecințele.

Doliu! Un polițist local din Botoșani s-a stins din viață. Avea doar 57 de ani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *