Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări în perioada imediat următoare. Posturile vacate sunt atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare.

Liceul Tehnologic Todireni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 Cristești, comuna Cristești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar. Vezi aici conditiile!

Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical, PL, grad debutant, la Grădinița nr. 22 Botoșani din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară. Vezi aici conditiile!

Primăria Orașului Darabani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 Gorbăneşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer (microbuz școlar). Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *