Pasagerii care s-au răsturnat cu autocarul din Botoșani, în Italia, au fost cazați într-un centru pus la dispoziție de autoritățile italiene

Pasagerii care s-au răsturnat cu autocarul din Botoșani, în Italia, au fost cazați, noaptea trecută, într-un centru pus la dispoziție de autoritățile italiene. Aceștia s-au îmbarcat marți, 17 ianuarie, în alt autocar care îi va aduce în țară. Ei și-au petrecut noaptea într-un centru de primire pus la dispoziție de Protecția Civilă din orașul Padova.

„În sfârșit, călătoria lor spre România poate fi reluată”, au transmis cei de la Protecția Civilă.

Oamenii și-au încărcat bagajele pe care le-au recuperat în urma accidentului și au plecat de pe via Valeri sub supravegherea atentă a polițiștilor locali. Ei au fost găzduiți peste noapte de Protecția Civilă Padova, cu excepția unei femei care a rămas în spital, fiin rănită grav.

În autocarul care plecase în seara de duminică de la Palermo, erau 52 de persoane, dintre care aproximativ 10 copii. Reamintim că luni, 16 ianuarie, în apropiere de Padova, pe șoseaua de legătură dintre autostrada A13 Bologna-Padova și A4 Torino-Trieste, autocarul s-a răsturnat pe partea laterală stângă, provocând rănirea mai multor persoane, dintre care una în stare gravă.

Autoritățile italiene fac cercetări pentru a stabili cauza accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *