O firmă din Botoșani va moderniza zece străzi din municipiu. A încheiat cu Primăria un contract de peste 11 milioane de lei

O firmă din Botoșani va moderniza zece străzi din municipiu, aceasta încheind cu Primăria un contract în valoare de peste 11 milioane de lei. Este vorba de societatea comercială Conrec SA, controlată de omul de afaceri Constantin Dincu, cel care a câștigat licitația organizată de municipalitate pentru reabilitarea și modernizarea străzilor din Cvartal I.

Contractul prevede lucrări de investiții pe Aleea Humulești, strada Tunari, strada Ion Creanga, strada Alexandru cel Bun, strada AT Laurian, strada Graniceri, strada Petru Maior, strada Furtunei, strada Vasile Conta și strada Baciului.

Obiectivul specific al acestui proiect este reabilitarea și modernizarea a 4.484,00 ml străzi, amenajare trotuare și accese proprietăți, precum si realizarea de colectoare pluviale. Implementarea proiectului va duce la cresterea calitatii si atractivitatii infrastructurii rutiere, creșterea confortului și siguranței cetățenilor/ pietonilor și îmbunătățirea mediului înconjurator”, au precizat reprezentații Primăriei Botoșani.

Valoarea estimată a lucrărilor a fost estimată la 13.688.131,52 lei, însă Conrec SA a participat la licitație cu o ofertă financiară de 11.229.675,69 lei, fără TVA.

Fiți informați! Se întrerupe energia electrică în peste 20 de localități din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *