Cel mai nou ansamblu de apartamente Made To Measure marca UNIQUE Residence din str. Victoriei nr. 20 – tipuri apartamente

Apartamente noi la un nivel superior de siguranță, confort și personalizare, peste standarde

Noul proiect rezidențial este rezultatul unor soluții de proiectare de calitate, ce asigură un nivel de siguranță seismică peste cerințele normativelor actuale și, implicit, atingerea unei durate maxime de viață, fiind realizat cu materiale de calitate, moderne, pe o structură de rezistență performantă, pentru o capacitate funcțională maximă a clădirilor.

Ansamblul de apartamente personalizabile situat pe str. Victoriei nr.20, în zona Teatrului Vasilache și a bisericii Sf.Gheorghe, la două minute de Piața Mare, va avea un regim de înălțime de S+P+4/5.

La parterul blocului vor fi 600 mp de spații comerciale și/sau birouri.

Împărtășim calitatea

”Urmărim ca prin toate proiectele rezidențiale marca UNIQUE Residence să dăm naștere unor spații de locuit de excepție, unice, pentru un mod de viață peste standarde, implementând împreună cu fiecare client conceptului nostru Made To Measure Apartment.

Apartamentele includ în dotările standard sisteme de siguranță și de protecție SMART: senzori de fum, de mișcare și de inundație cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranțe cu diferențial tip „SALVEAZĂ VIEŢI”. Toate materialele folosite pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele în vigoare.”

UNIQUE Residence Victoriei – tipuri de apartamente și configurații disponibile

Pentru un concept unitar, clienții au la dispoziție o gamă largă de pachete de dotări, echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor) și amenajări interioare, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, care vor spori eficiența, siguranța și confortul locuinței fiecăruia, pe măsura nevoilor și a propriului ritm de viață. vezi sistemele SMART Home

UNIQUE Residence Victoriei – Good Value for Money:

  • cu pachete de dotări / echipare unicat în piață – pentru a crea locuințe care respiră;
  • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
  • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

FB: @UniqueResidenceRO

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *