FOTO Femeie rănită grav într-un accident rutier produs la Botoșani. Șoferul a fugit și a ascuns mașina în spatele casei

O femeie a fost rănită grav într-un accident rutier produs, marți seară, la Botoșani, iar șoferul a fugit și a ascuns mașina în spatele casei. Accidentul a avut loc în localitatea Vorona, iar victima este o femeie în vârstă de 46 de ani. Aceasta mergea pe marginea drumului și a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani din Chișcovata.

Victima a fost proiectată în șanțul betonat de pe marginea drumului și a suferit o fractură de bazin, dar i multiple traumatisme craniene și faciale, fiind preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. Autorul accidentului a fugit de la fața locului, fiind găsit acasă după aproape două ore. Mașina era ascunsă în spatele casei. Botoșăneanul avea o concentrație alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui șoferului, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

O fată din Botoșani a vrut să se arunce de la etaj, la Uvertura Mall

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *