Construcţie privată în fostul parc al Spitalului Judeţean din Botoşani. O firmă vrea să facă acolo spaţii medicale şi locuinţe

O construcţie privată va fi ridicată în fostul parc al Spitalului Judeţean Mavromati din Botoşani. O firmă din municipiul Suceava, al cărei proprietar este originar din judeţul Botoşani, vrea să facă acolo spaţii medicale şi locuinţe.

Firma Ro.mar Consulting & Services SRL Suceava, reprezentată de Marius Sorin Ciubotariu, din localitatea Pârâul Negru- comuna Mihăileni, a solicitat de la Primăria municipiului Botoşani certificat de urbanism pentru construirea unui imobil cu funcţiuni mixte, servicii medicale, locuinţe colective şi locuri de parcare.

Firma, care deţine o suprafaţă de 1.509 metri pătraţi în fostul parc al Spitalului Judeţean, va trebui să realizeze un Plan urbanistic zonal pentru a putea face investiţia.

Ro.mar Consulting & Services SRL Suceava are ca obiect principal de activitate „activitati de consultanta pentru afaceri si management”. Ea a avut, anul trecut o cifră de afaceri de 586367 şi un profit net de 257517 lei. Societatea figura anul trecut cu un singur angajat.

 

Primar amenințat cu moartea de un fost consilier local. A aruncat cu sticla de bere în el

One thought on “Construcţie privată în fostul parc al Spitalului Judeţean din Botoşani. O firmă vrea să facă acolo spaţii medicale şi locuinţe

  1. Cum s-a retrocedat acest teren langa spital si pe spatiu verde numai conducerea primariei care a facut aceasta fapta stie. In Bucuresti nu se admite ocuparea spatiilor verzi cu constructii noi. In Botosani totul se poate daca sunt comisioane date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *