Percheziții la locuințele a patru tineri dintr-o localitate din județul Botoșani. Toți au fost reținuți

Polițiștii au răscolit locuințele a patru tineri din județul Botoșani, după ce aceștia au fost implicați într-un caz de agresiune. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au emis, luni, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a patru tineri de 16, 17, 19, respectiv 21 de ani, din comuna Hilișeu-Horia, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, informează, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat, a reieșit faptul că, la data de 30 decembrie 2022, aceștia au agresat fizic trei persoane, din comuna Hilișeu-Horia, provocându-le suferințe fizice.
La data de 6 ianuarie 2023, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele tinerilor bănuiți de comiterea faptelor, prilej cu care au fost identificare și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *