Valeriu Iftime îl regretă pe Marius Croitoru: „Am greșit!”. Ce spune despre Flavius Stoican

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, a recunoscut că a greșit în momentul plecării antrenorului Marius Croitoru.

După trei ani petrecuți pe banca tehnică a lui FC Botoșani, Marius Croitoru s-a despărțit de moldoveni în vara anului 2022, când a plecat la FC U Craiova. În Bănie, nu a avut viață lungă. A rezistat doar patru luni. Din octombrie 2022, este antrenorul echipei FC Argeș.

Valeriu Iftime a recunoscut că îl regretă pe Marius Croitoru și a greșit în momentul despărțirii de antrenor, însă încearcă să înlocuiască „dragostea” pentru acesta cu cea pentru noul antrenor al moldovenilor, Flavius Stoican.

În ceea ce îl privește pe Flavius Stoican, Valeriu Iftime a dezvăluit cine i l-a recomandat pe antrenor și a mărturisit că speră ca acesta să îl facă pe Marius Croitoru, cel care a fost feblețea patronului de la FC Botoșani.

O dragoste se uită cu o altă dragoste. Încerc să-l apreciez pe Flavius (n.r. Stoican). Am primit o recomandare, un om special pentru mine. Este fostul finanțator de la Petrolul, de la Veolia. Cred că oamenii au nevoie de șanse egale. Flavius o să vezi că a avut chestiuni care nu au depins de el. (n.r. dacă îl regretă pe Croitoru) Categoric. În vară am greșit și eu, și el. Viața e făcută din greșeli. Am fost întrebat care e rețeta succesului, deciziile greșite. În vară când ne-am separat, Marius plutea pe un nor care îl ducea spre Champions League. El a stat la Botoșani mult. Eu îi țin pumnii să reușească în viață. Sper să mă scoată din situația asta Flavius”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Digi Sport.

Patronul lui FC Botoșani așteaptă să vadă primele meciuri după această vacanță de iarnă pentru a-și da cu părerea cu privire la antrenorul Flavius Stoican.

Este primul meci, vom vedea. Nu sunt cu mintea foarte limpede. Sunt niște jucători veniți, știe mai bine Flavius (n.r. Stoican). O să spun după ce văd echipa, mai vorbesc cu Flavius ca să am o idee formată despre ce jucători avem, dacă sunt copii care confirmă.

Kevin (n.r. Boli) a închis contractul cu noi. Știu că a vorbit președintele cu impresarul, cu tatăl lui, iar lucrurile sunt clare. Kevin va pleca de la noi, așa cum știam din luna noiembrie. El știe unde pleacă, nu pot să spun mai mult.

Nu poți obține bani în ultimele șase luni de contract. Poate când vorbeam în octombrie-noiembrie, când avea nevoie FCSB de un jucător, poate puteam forța mâna și puteam obține ceva. Pentru mine a fost un jucător important în primele zece etape, după care nu a mai fost.

Măcar trei jucători vrem să mai aducem, obligatoriu un fundaș stânga, un număr 10 și un vârf de atac”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Prosport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *