Doliu în educație! A murit o educatoare din Botoșani. „Ai fost un om cu suflet cald”

Este doliu în educația botoșăneană după ce o apreciată educatoare a murit. Este vorba despre Elena Avârvarei, educatoare la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi. Aceasta a trecut la cele veșnice din cauza unor probleme medicale, iar moarta sa a îndoliat colegi din învățământ, foști elevi, dar și nenumărate persoane care au cunoscut-o de-a lungul anilor.

Atât de iubită și apreciată era, încât la auzul veștii morții sale, au început să curgă mesajele de regret pe rețelele de socializare. Cei care au cunoscut-o spun că era un profesionist desăvârșit, „un om minunat”.

Ai plecat prea devreme dintre noi ai fost un om cu suflet cald si un om minunat nu cred ca nu mai esti printre noi o educatoare minunata drum lin acolo sus in ceruri nu te vom uita niciodată. condoliante familie îndoliate si multă putere familiei”, este unul dintre mesaje.

Sincere condoleanțe familiei împietrite de durere în urma decesului celei care a pornit la drum generații de copii, profesor învățământ primar, Elena AVÂRVĂREI. Dumnezeu sa te odihnească, Lili!”- Colectivul Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi.

„Dumnezeu să va ierte! Ați fost și veți rămâne în sufletele noastre doamna educatoare”.

„Nu pot sa cred ,asa ceva ,cum ai putut sa pleci farà sa spui nimic, de c’è? Dumnezeu sa te ierte,lumina vesnica!!!!!!Vei ramine in sufletul meu pina in ultima clipa!!!!!!”

Trist! O femeie din Botoșani și-a găsit sfârșitul în Italia. „Și-a luat și copiii cu ea, și-a întemeiat o căsuță, totul mergea strună”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *