Accident pe un drum din județul Botoșani. O mașină s-a răsturnat pe cupolă

foto arhiva

Accident cu pagube materiale pe raza județului Botoșani, produs de un șofer beat, sâmbătă. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul județean DJ208H, între localitățile Dracșani și Cerbu s-a produs un accident rutier.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un tânăr de 36 de ani, din comuna Copălău, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe drumul județean 208H, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe cupolă în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, susțin polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *