O instituție publică din Botoșani a scos la concurs 12 posturi. Ce caută să angajeze!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi a scos la concurs nu mai puțin de 12 posturi spre a fi ocupate.

Instituția organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de tractorist, treaptă profesională I, în cadrul Bazei Experimentale Zootehnice.

De asemenea, stațiunea mai vrea să angajeze șase paznici. Se cer studii mediii sau generale, cu atestat agent de paza, permis de conducere categoria B, însă mai este nevoie și de un muncitor calificat, treaptă profesională I cu certificat calificare in unul din domeniile – fochist, instalator, lacatus mecanic, sudor.

Aceeași instituție a mai scos la concurs două posturi de muncitor calificat cu certificat calificare in unul din domeniile- fochist, instalator, lacatus mecanic, sudor, precum și un post de cioban cu studii medii sau generale, dar și un post muncitor calificat cu curs/calificare in unul din domeniile- tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii, lacatus mecanic, buldoexcavatorist (ifronist), tamplar.

Data de 27 ianuarie 2023, ora 15.00 este termenul limită pentru depunerea dosarelor. iar pe 03 februarie 2023, ora 09.00 are loc proba scrisă. Pe 06 februarie 2023, ora 14.00: proba interviu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *