Cât are salariu un poștaș în România, în 2023

Anul 2023 vine cu vești minunate pentru poștași. Mai precis, Posta Română a oferit în plus câte 300 de lei pentru fiecare dintre copiii minori ai salariaților, primă de Crăciun.

Începând de luna aceasta, de pe 1 ianuarie, niciun angajat al Poștei nu va încasa mai puțin de 2.500 de lei net. Totodată, salariații primesc și bonuri de masă de 600 de lei pe lună.

„Vă mulțumim pentru toată munca pe care o depuneți în fiecare zi și vă prețuim pentru ceea ce faceți. Pe lângă această primă, se are în vedere și majorarea venitului net al tuturor angajaților Poștei. Astfel, începând cu luna ianuarie, valoarea tichetului de masă se va dubla, de la 15 lei la 30 de lei. Creșterea lunară va fi de aproximativ 300 de lei pentru fiecare salariat. Începând cu 1 ianuarie, niciun angajat al Poștei nu va merge acasă cu mai puțin de 2.500 de lei net. Aici includem salariul, plus bonurile de masă, în valoare de 600 de lei. Vrem ca orice angajat al Poștei care muncește opt ore să aibă acest venit minim garantat”, a mai declarat șeful Poștei Române.

Sursa: gandul.ro

Înfiorător! S-a sinucis poştaşul din Botoşani care a lăsat oamenii dintr-o comună fără pensii şi alocaţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *