FOTO Emoționant! Alexia, vizitată de medicul care i-a redat ambele mâini după accidentul de la Pașcani. „Ne-ați umplut casa cu liniște sufletească”

Medicul Sidonia Susanu, care i-a redat ambele mâini Alexiei Tudose, fetița rămasă cu brațele amputate după accidentul de la Pașcani, a mers personal, duminică, acasă la Alexia pentru a o vedea. Doctorița a mers să discute cu Alexia, dar și să vadă în ce fel evoluează starea sa. Gestul medicului arată cât de marcat a fost de suferința copilei, dar și în același timp cât de dedicat este ca fata să își revină în totalitate.

„Daca cineva ne-ar intreba ce ne-am dori in aceasta zi de Duminica,i-am arata pozele acestea si i-am spune ca deja avem TOT ce ne face fericiti!!! Multumim dna Sidonia Susanu pentru vizita! Ne-ati umplut casa cu liniste sufleteasca!, a fost mesajul mamei Alexiei, după vizita medicului.

La rândul său, medicul a precizat că se afla în vizită la Botoșani și a acceptat invitația Alexiei.

„Fiind in vizita in Botosani, nu am putut refuza invitatia Alexiei! M-am bucurat nespus sa o gasesc bine, fericita in mijlocul familiei, facand pasi importanti in recuperarea sa!”, a scris medicul pe Facebook.

Alexia a fost externată din spital înainte de Revelion. Deși foarte mulți copii au fost răniți în urma accidentului, starea Alexiei a fost cea mai gravă, medicii considerând că supraviețuirea ei a fost un miracol.

Al doilea cel mai grav rănit copil a fost Silviu Cucinschi, de 16 ani, care a rămas cu traume emoționale după nenorocire.

Băiatul- erou din accidentul de la Pașcani despre care nu s-a scris până acum. „M-a impresionat până la lacrimi, vă dați seama că sunt mamă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *