Acțiuni ale polițiștilor la Flămânzi și Ștefănești. Ce au vizat acestea!

Polițiștii au organizat acțiuni în orașele Flămânzi și Ștefănești care s-au finalizat cu amenzi. Vineri, 6 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 au organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 40 de persoane și au fost controlate 20 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2.500 de lei, 3 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere comise ca urmare a consumului de alcool. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 50 de persoane, au fost controlate 36 de autovehicule și au fost efectuate 13 testări cu aparatul etilotest.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.600 de lei, dintre care, o sancțiune a fost aplicată pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență 112, precizează într-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *