Un tânăr de 23 de ani, care a reușit să fure mai multe portofele cu bani din gențile unor femei, reținut de polițiștii botoșăneni. Unde acționa individul!

Un botoșănean a reușit să sustragă mai multe portofele din gențile unor femei, individul acționând în zonele aglomerate.

Vineri, 6 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 23 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Din cercetări, a rezultat faptul că acesta, în zilele de 6 decembrie 2022 și 5 ianuarie 2023, profitând de neatenția victimelor, care se deplasau în zone aglomerate, din municipiul Botoșani, ar fi sustras din gențile pe care le purtau pe umăr, portofelul în care dețineau bani și documente.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *