„Eram în casă și am auzit o bubuitură”. Un pieton a rămas fără un picior, după ce un șofer fugărit de poliție a dat peste el

O urmărire în trafic s-a transformat într-o adevărată tragedie în județul Buzău. Atât mașina de poliție, cât și autoturismul urmărit au fost distruse, iar un pieton care se afla pe trotuar şi-a pierdut piciorul după ce şoferul fugar a dat peste el. Totul a pornit de la faptul că șoferul a alimentat de la o benzinarie și a plecat fără să plătească. Nu avea nici permis, iar maşina avea montate placuţe de înmatriculare false, scrie observatornews.ro.

Individul de 27 de ani din Galaţi s-a oprit la o staţie Peco din Râmnicu Sărat, a alimentat maşina, însă n-a vrut să plătească, aşa că a fugit. Imediat angajații benzinăriei au sunat la 112, iar polițiștii au instituit mai multe filtre. Fără succes însă. Vitezomanul nu a putut fi oprit. Aşa că poliţiştii au plecat în urmărire. Aproape opt kilometri mai târziu,  în localitatea Rubla, șoferul a pierdut controlul mașinii într-o curbă şi a ajuns pe trotuar, unde a accidentat grav un pieton. Poliţistul care îl urmărea a frânat brusc şi a ajuns şi el cu maşina într-un cap de pod.

Silviu Dinu – Poliția Rutieră Buzău: Conducătorul auto a fost verificat, reieșind că acesta nu deținea permis de conducere, mai mult decât atât, autoturismul era radiat, fiind înmatriculat în Germania, în prezent, având aplicate numere de înmatriculare false.  

Agentul care conducea autospeciala de poliție, dar și pietonul lovit de mașina urmărită au ajuns la spital. Impactul a fost atât de puternic, încât pietonul a rămas fără un picior.

Oamenii care locuiesc în zonă au ieșit speriați din case, după ce au auzit zgomotele produse de cele două autoturisme distruse.

Eram în casă, am auzit o bubuitură și am ieșit.

V-ați speriat?

Da, cum să nu. Ușor a fost pentru mine?

Tânărul de 27 de ani a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *