FOTO & VIDEO Un botoșănean a răsturnat un autocar plin cu oameni. Șoferul stătea pe telefon, la volan

Un autocar plin cu oameni, condus de un șofer din Botoșani, s-a răsturnat, vineri, în localitatea clujeană Răscruci. Potrivit polițiștilor din Cluj, la momentul producerii accidentului, în autocar se aflau 52 de persoane. Mașina aparține firmei Romfour din Fălticeni, care face transport internațional de persoane.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier în urma căruia un autocar a ieșit în afara părții carosabile. În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului ocupanții erau ieșiți din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical. La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor, un ansamblu de vehicule (autocar și remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi ieșit în afara părții carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Mai multe persoane din autocar au declarat că în momentul producerii accidentului, șoferul era pe telefon.

One thought on “FOTO & VIDEO Un botoșănean a răsturnat un autocar plin cu oameni. Șoferul stătea pe telefon, la volan

  1. Daca ati vedea cum circula soferii de la Romfour v-ati cruci!
    In afara de asta pleaca obositi in cursa, abia revin din cursa si sunt trimisi in alta, daca refuza li se spune sa isi faca lichidarea.
    Am mers cu un microbuz modificat sa transporte 7 persoane, jumatate era pentru colete. In interior avea 6 scaune de la un autocar iar un calator trebuia sa stea in fata pe bancheta cu soferii. Deoarece soferii dorm in microbuz pe timpul cursei, in spate sunt niste saltele care emana un miros ingrozitor. Microbuzele mai trag si o platforma dupa ele si intr-o benzinarie era sa ia pompa cu platforma. Conduc cu viteza mare si se baga in depasiri riscante. Sfatul meu: feriti-va de Romfour!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *