Un botoșănean a vândut o mașină de 18.000 de euro cu o grămadă de probleme. Cumpărătorul nu l-a iertat

Un bărbat de 71 de ani din Botoşani este cercetat penal pentru înşelăciune după ce a vândut unui sătmărean un autoturism cu suma de 18.000 de euro iar maşina ar fi avut mai multe daune decât cele declarate de vânzător, informează miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, scrie turnulsfatului.ro.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare-Biroul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către un bărbat de 37 de ani, domiciliat în municipiul Satu Mare, despre faptul că ar fi fost înşelat de către o persoană la achiziţionarea unui autoturism.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 28 decembrie 2022, bărbatul ar fi achiziţionat un autoturism, în valoare de 18.000 de euro, de la un bărbat de 71 de ani, din judeţul Botoşani. Ulterior, la data de 29 decembrie, bărbatul ar fi constatat că autoturismul achiziţionat ar fi prezentat mai multe daune, decât cele declarate verbal de către vânzător”, precizează sursa citată de Agerpres.

Pe numele bărbatului de 71 de ani a fost întocmit dosar penal pentru înşelăciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *