Când își vor primi banii botoșănenii care au rămas fără pensii și alocații din cauza poștașului

Botoșănenii care au rămas fără pensii și alocații din cauza poștașului din localitate își vor primi banii cât de curând. Anunțul a fost făcut, miercuri, de șeful Oficiului Județean de Poștă Botoșani, Nelu Știr.

Potrivit acestuia, prejudiciul este estimat la 137.000 lei. Situația s-a înregistrat la ghișeul exterior din Drăgușeni, unde angajatul Poștei nu a dus pensiile și alocațiile și de luni întregi.

Vreau să asigur toți beneficiarii drepturilor bănești care au fost prejudiciați de achitarea acestor drepturi să stea liniștiți, să aștepte în cursul zilei de mâine (n.r. joi). Două persoane de la Oficiul Dorohoi vor merge la Drăgușeni și Podriga, pentru a achita integral drepturile bănești din fondurile Companiei Naționale Poșta Română”, a declarat Nelu Știr.

Reamintim că sute de persoane din comuna Drăgușeni nu și-au primit pensiile și alocațiile, deși acestea trebuiau achitate integral chiar înainte de Crăciun. Din păcate, botoșăneanul responsabil de achitarea acestor drepturi s-a sinucis miercuri dimineață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *