Provocare cu premii pentru directorii de școli și licee din Botoșani. Anunțul făcut de șeful ISJ, Bogdan Suruciuc

Provocare cu premii pentru directorii de școli și licee din Botoșani! Șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Botoșani, Bogdan Suruciuc, lansează acestora provocarea de a oferi cea mai primitoare cancelarie pentru colectivul de profesori.

„Ideea cred că s-a înfiripat în momentul unei vizite de lucru la Liceul cu Program Sportiv (LPS) preluat de prof. Gabriel Hârtie, în calitate de director. Acolo am văzut una dintre cancelariile moderne din sistemul educațional botoșănean. Locul destinat exclusiv cadrelor didactice care au nevoie de momente de refacere, de socializare în timpul anului școlar, de momente în care să studieze, sau orice activitate specifică mediului didactic. Lansez astfel provocarea către directorii unităților de învățământ de a oferi cea mai primitoare cancelarie pentru colectivul de profesori”, spune Suruciuc.

„Cancelaria ideală” va primi și un premiu, spune acesta. El susține că un mediu propice pentru cadrele didactice se reflectă și în rezultatele obținute în procesul educațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *