Tânără din Botoșani ucisă cu 30 de lovituri de cuțit. Cazul Mariei, tras la indigo cu al Petronelei

Două cazuri de o cruzime rară care au șocat Botoșaniul au avut loc la o distanță de cinci ani. Maria și Petronela erau două tinere, una de 14 ani și una de 17 ani, care au fost ucise cu sânge rece de doi tineri. Aveau toată viața înainte, aveau visuri, frici, dorințe, idei. Toate au fost frânte din cauza unor instincte criminale de care s-au lăsat conduși doi tineri.

Maria a fost înjunghiată de 25 de ori de un tânăr de 20 de ani, la Trușești. Un caz asemănător a fost al Petronelei Mihalachi, care a fost ucisă pe 25 aprilie 2018 cu peste 30 de lovituri de cuțit. În ambele situații, autorul dă dovadă de o cruzime rară.

Tânărul Ionel Bogdan, care a ucis-o cu sânge rece, peste 30 de lovituri de cuţit, pe Petronela Mihalachi a fost condamnat de judecătorii din Botoşani în dosarul de omor calificat. Botoşăneanul care la data faptei avea doar 17 ani a fost condamnat la o pedeapsă de 14 ani de detenţie într-un Centru de reeducare a minorilor din sistemul penitenciar.

stiri, botosani, stiri din botosani, crima, bogdan ionel, retinut (4)Pedeapsa a fost dictată de magistraţii Tribunalului Botoşani, într-un dosar secret, pe motiv că la momentul săvârşirii autorul era minor.

Cum s-a întâmplat nenorocirea

Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce, în prealabil, a luat cu el un cuţit de bucătărie, adolescentul a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuţitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

Bogdan Ionel era considerat un pasionat de fotografie. El o cunoaştea pe Petronela Mihalachi din cercul de prieteni. Sub pretextul că o invită la o şedinţă foto, tânărul de doar 17 ani a mers cu viitoarea sa victimă în păduricea din zona de agrement de la Pacea. Acolo, enervat, băiatul a scos cuţitul şi a ucis-o pe fată.

Tânărul de 20 de ani, care i-a curmat viața Mariei își așteaptă pedeapsa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *