VIDEO Accident cu șase răniți produs de un șofer din Botoșani. Trei mașini s-au făcut praf

Un grav accident rutier produs de un șofer din județul Botoșani s-a soldat cu rănirea a șase persoane. Evenimentul rutier a avut loc luni seară, la Popricani, în Iași.

Trei autoturisme au intrat în coliziune. Din primele informaţii, în incidentul rutier au fost implicate nouă persoane, şase dintre acestea fiind transportate la spital.

„Accident rutier la Popricani, 2 autovehicule cu 9 persoane implicate, dintre care 6 necesită transport la spital. La intervenție sunt Serviciul de Ambulanță Județean tip C2, echipaj de prim ajutor Det. 1, echipaj de prim ajutor Det 2, autospecială transport victime multiple”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Cauza producerii accidentului rutier a fost neacordarea de prioritate, potrivit polițiștilor. Vinovat este șoferul din Botoșani, care se afla la volanul autoturismului Volkswagen. Acesta conducea cu viteză, în curbă a pierdut controlul volanului, a ajuns pe sens opus, moment în care a acroșat celelalte două autoturisme care circulau regulamentar.

foto & video: Aloiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *