FOTO Câini în stare gravă la Botoșani, din cauza zgomotului puternic al petardelor. Medic veterinar: telefoanele sunau necontenit

Numeroși câini au ajuns în stare gravă la medicul veterinar, din cauza zgomotului puternic al petardelor utilizate în exces în perioada sărbătorilor de Anul Nou, susțin medicii de la cabinetul Triovet din municipiul Botoșani.

Potrivit unei postări pe Facebook, ca urmare a zgomotului puternic făcut de materialele pirotehnice, unii câini nu au mai putut fi salvați.

Visurile și aspirațiile privind un an mai bun s-au spulberat rapid încă din prima zi a anului. De câțiva  ani, noaptea dintre ani o sărbătorim restrâns, acasă alături de animalele proprii pentru a minimiza stresul dat de zgomotul pocnitorilor. Am început dimineața cu telefoanele ce sunau necontenit (ne pare rău dacă nu v-am răspuns tuturor), câini găsiți și pierduți, să ajutăm cu citirea cipurilor și identificarea proprietarilor, câini accidentați, unii în stare grava, iar alții pentru care nu s a mai putut face nimic. La adăpost, din cauza stresului și panicii, am avut câțiva caini ce au rupt gardurile si au evadat insa din fericire toți au fost recuperați si sunt in siguranța”, au scris medicii de la Triovet pe Facebook.

Femeia din Botoșani, care trăiește de 20 de ani în Spania, și luptă să obțină cetățenia spanioală pentru că „oamenii te văd altfel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *