Amuzant! Mesajul plin de ironie scris de un cunoscut botoșănean pe salata Boeuf, de Revelion

Botoșăneanul Mihai Dan Zarug a ajuns cunoscut de o țară întreagă după aparițiile sale la TV. „Debutul” și l-a făcut la emisiunea „Chefi la Cuțite”, dar pe vremea aceea i se zicea „Papu”. Încă de atunci, s-a remarcat prin umorul său. După acea apariție, a fost concurent și la „Asia Express”, încă o emisiune de la Antena 1. Publicul de pe micile ecrane a fost cucerit de hazul cu care trecea Zarug de cele mai grele situații.Ca urmare a aparițiilor sale televizate, Zarug a câștigat mulți fani pe rețelele de socializare care îi urmăresc postările amuzante. Odată cu trecerea dintre ani, vedeta de la Antena 1 a făcut o glumă genială pe salata beouf, prin felul în care a ornat preparatul. Într-adevăr, nu pare farfuria de „Chefi la Cuțite”, ci mai degrabă de „iUmor!”

Zarug a făcut o glumă cu urmăritorii lui de pe Instagram și a postat o poză cu o salată beouf ornată cu gogoșari, cu textul „F-i m-ai bun!”, ironizând, cel mai probabil, pe cei care scriu greșit din punct de vedere gramatical.

Postarea lui Zarug a adunat imediat aprecieri și comentarii de la sute de persoane care îl urmăresc pe platforma de socializare. Așadar, fostul Concurent de la „Chefi la Cuțite” a „rupt” internetul cu preparatul lui.

Sursa: cancan.ro

3 thoughts on “Amuzant! Mesajul plin de ironie scris de un cunoscut botoșănean pe salata Boeuf, de Revelion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *