Funcții de director scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani

Două funcții de director au fost scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Este vorba de funcția de director medical, care a mai fost scoasă la concurs, însă nu s-a prezentat nimeni, motiv pentru care a fost numit interimar medicul Ștefan Bercea.

Concursul are loc la 6 februarie 2023, ora 10,00 proba scrisă și 7 februarie 2023, ora 10,00 susținerea orală a proiectului de specialitate, ora 13.00 – interviul de selecție, la sediul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani . Termenul limită de înscriere a candidaților este 27 ianuarie.

Criteriile specifice sunt următoarele: sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină;.sunt confirmaţi medic specialist sau medic primar; .au vechime de minimum 5 ani în specialitate.

Spitalul Județean a mai scos la concurs și funcția de director financiar-contabil.

Concursul se va desfășura după următorul calendar: 20 februarie 2023, ora 10,00 proba scrisă, 21 februarie 2023, ora 10,00 susținerea orală a proiectului de specialitate, ora 13,00 – interviul de selecție, la sediul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani. Termenul limită de înscriere a candidaților este 10 februarie.

Criteriile specifice sunt următoarele: sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic; au cel putin 2 ani vechime în specialitatea studiilor; deţin certificatul de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul sistemului european de conturi, precum și de cunoaştere a reglementărilor europene în domeniu. Funcția a fost scoasă la concurs urmare a expirării mandatului actualului director.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *