FOTO Nenorocire în ajun de Anul Nou pentru o femeie din Botoșani. O explozie s-a produs în bucătărie, apoi totul a luat foc

O femeie din județul Botoșani a trecut printr-o sperietură groaznică, după ce în bucătărie s-a produs o explozie urmată de un incendiu. S-a întâmplat sâmbătă dimineață, la Adășeni.

Femeia a povestit că a aprins aragazul și a plecat din cameră. În urma ei, gazul emanat în încăpere din cauza unei defecțiuni ce a apărut la butelie s-a aprins de la flacăra de la aragaz. Când și-a văzut bunurile cuprinse de flăcări, femeia a sunat după ajutor la 112.

„Un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și pompierii voluntari din comună au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din camera unde a avut loc evenimentul și că exista pericolul de propagare a flăcărilor la acoperișul clădirii, dar și la celelalte încăperi. Incendiul a fost stins în limitele găsite”. precizează reprezentanții ISU Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *