FOTO! Parcare amenajată într-un cartier din municipiul Botoșani: Sunt disponibile 27 de locuri

Pe Aleea Școlii, a fost amenajată o nouă parcare, în mai puțin de 2 luni jumătate de la începerea lucrărilor pe o suprafață de aproximativ 652 mp, incluzând atât cele două căi de acces cât și trotuarele aflate într-un grad avansat de degradare, informează printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Cele 27 de locuri de parcare, nou amenajate la nivel european, vor fi scoase la licitație în luna mai, împreună cu cele neplătite de pe întregul perimetrul municipiului.

Continuăm proiectul ˂Parcarea de la blocul tău˃. Nu doar străzile principale sunt în atenția noastră, ci și căile de acces adiacente. Prin realizarea acestei investiții, ne dorim să atingem mai multe obiective ce vor duce la creșterea confortului și siguranței cetățenilor cât și îmbunătățirea mediului înconjurător”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Valoarea lucrării este de aproximativ 228 mii de lei fără TVA, valoare achitată din bugetul Consiliului Local Botoșani. În același timp, alte 2 parcări se pregătesc pe strada Mihail Kogălniceanu și Aleea Pinului, documentațiile necesare fiind în lucru.

2 thoughts on “FOTO! Parcare amenajată într-un cartier din municipiul Botoșani: Sunt disponibile 27 de locuri

  1. se stie ca mafiotii au vandut [RETROCEDAT }toate locurile de joaca de mafia fostului primar cu bisnitatii imobiliari prin diferite metode …..iar blocurile sunt la ca in ITALIA din balcon la mine vad in dormitor la tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *