Tragedie! Medic de la Spitalul Județean Botoșani, găsit mort într-un apartament

Foto: pixabay

Încă un medic de la Spitalul Județean Botoșani s-a stins din viață. Este vorba despre chirurgul Florentin Stână, în vârstă de 75 de ani, care a fost găsit mort într-un apartament. El a salvat mii de vieți, în cadrul secției de Chirurgie generală, acolo unde a lucrat zeci de ani.

Medicul s-a stins din viață joi, din cauza unor probleme de sănătate. Soția sa a fost cea care l-a găsit și a sunat la 112. Din păcate, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„L-am cunoscut, am lucrat cu dumnealui. A fost foarte neplăcută vestea. A fost un om cu suflet mare, un om modest, ca și comportament, un bărbat foarte cult, foarte erudit, iubitor de muzică și un bun coleg”, ne-a declarat medicul chirurg Iulian Preda.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani, Ioan Asaftei, susține că medicul Stână era un om optimist și un profesionist desăvârșit.

„Cuvintele sunt sărace și puține ca să poată exprima o viață de om și de activitate a unui medic. L-am cunoscut personal pe domnul doctor. A fost un medic deosebit, discret, modest, cu un caracter frumos, iubitor de muzică, un coleg de excepție, un om cu suflet mare. O viață frumoasă trăită în doi alături de doamna doctor. Iubea excursiile, era vesel, optimist, deschis, însetat după nou, foarte, foarte generos. Suntem alături de familia îndurerată”, ne-a mărturisit Ioan Asaftei.

Doctorul era căsătorit cu medicul neurolog Elena Stână.

Este al treilea medic botoșănean decedat în ultimele zile, după ce s-a stins din viață medicul de familie Daniela Moldoveanu și medicul ginecolog Margareta Muraru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *